Erdős Anita - édesanya

Erdős Anita vagyok, egy középsúlyos értelmi sérült fiatal felnőtt édesanyja. Fogyatékos gyermeket nevelő szülőként belekényszerültem egy olyan világba, amely egyes emberek számára láthatatlan és ismeretlen, mások szerint nehéz és embert próbáló életfeladat. Lánykám születésével egy addig számomra is ismeretlen élethelyzetbe kerültem, és hamar felismertem, hogy azok a családok, akik sérült, tartósan beteg gyermeket nevelnek, kevés kivétellel a társadalom egy „eldugott” perifériárára szorulnak. Ebbe a sorba én nem akartam beállni, így lehetőségeimhez képest mindent megtettem és teszek azért, hogy a szűkebb és tágabb környezetem megismerje, befogadja, és ezzel segítse a másként élőket. Mindemellett a számomra új, nem mindennapi teendőket a beteg gyermekem gyógyításával, fejlesztésével kapcsolatban kihívásként éltem meg, és rájöttem, hogy az egyik legfontosabb feladatom az adott helyzetben nem csak lányom, hanem minden családtagom az életminőségének javítása fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ahogy telt az idő, és gyűltek a tapasztalatok, egyre inkább terelt az élet a természetes, alternatív gyógymódok megismerése és alkalmazása felé, ami arra ispirált, hogy hivatásommá válasszam azokat. Így lettem masszőrként, fitoterapeutaként, akupresszőrként nem csak családom, de ember-, és sorstársaim segítője is. Talán mindezekért együtt kaptam, és fogadtam el a Flow egyesület megtisztelő felkérését az online szülősegítő feladatra.
Szívesen nyújtok segítséget az alternatív gyógymódok ismertetésében, természetes házipatikában, szabadidős, és közösségi tevékenységek megkeresésében valamint egy egészségesebb és boldogabb életminőség elérése érdekében életmódbeli változtatásban.
Szeretettel várom a megkereséseket.

Flow Sportegyesület

Miért hívtuk létre ezt az egyesületet? Mert szeretnénk a sport szeretetét, a benne rejlő FLOW érzését átadni mindenkinek.