Nagy Katalin - pszichológus

Nagy Katalin vagyok, pszichológus. A diplomámat Pécsett és a Pázmány Péter Katolikus Egyemen szereztem meg, ahol klinikai szakirányon végeztem. Már az egyetemi éveim alatt elkezdtem dolgozni a Pressley Ridge Magyarországnál. A 9. kerületben egy tanodában, hátrányos helyzetű, tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel foglalkoztam. Egy amerikai módszertant alkalmaztunk, amely nagyban épít a csoportmunkára, a köztük és a nevelők közti kapcsolatra. Nagyon sokat tanultam az itteni éveim alatt. Később egy speciális nevelőintézetben kezdtem el dolgozni. Ide olyan gyerekek kerültek, akik valamilyen pszichés érintetséggel éltek, miközben a családi hátterük se volt megfelelő ahhoz, hogy támogassák őket. Itt egy évig egyéni és csoportfoglalkozásokat is tartottam. Az itt lakók között sok enyhe vagy középsúlyos fogyatékossággal élő gyerekkel is találkoztam. Sokat tanultam róluk és tőlük. Jelenleg egy alapítványnál dolgozom, ahol a toborzás, a kiválasztás és tréningek tartása a fő feladatom. Emellett 15 éves korom óta önkénteskedem különböző egyesületekben és alapítványoknál. A szakmai munkám során mind a gyerekekkel, mind a szülőkkel, családokkal is folyamatos kapcsolattartásban voltam, lehetőségeimhez mérten segítettem a felmerülő problémák megoldását.
Bízom benne, hogy a tapasztalatom segítségével és egy közös gondolkodás keretében itt is válaszolni tudok majd azokra a kérdésekre, amik foglalkoztatnak!

Flow Sportegyesület

Miért hívtuk létre ezt az egyesületet? Mert szeretnénk a sport szeretetét, a benne rejlő FLOW érzését átadni mindenkinek.