Ritter Edina - rekreációs szakember

Ritter Edina vagyok, a kezdetek óta vonzottak a különböző közösségi tevékenységek. Nagyon szeretek társaságban lenni, nagyon élvezem, ha közösen alkotunk valami újat, és együtt fejlődve küzdjük le korlátjainkat.
Tanulmányaimat Budapesten kezdtem, majd Szegeden és Pécsett szereztem meg diplomáimat. Rekreációt azaz szabadidő szervezést tanultam, mely magában foglalja a sportági ismeretek és az egészséges életmód összetevőit.
Ahogy lehetett részt vállaltam nyári táboroztatásokban iskolai és egyéb tematikus táborokban. Innen jött az ötlet az önkéntességre, ahol az élményterápia segítségével nyújtunk új élményeket súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak.
Az utóbbi években egy alapítvány napközi és átmeneti otthonában dolgoztam értelmileg akadályozott felnőttekkel, akiknek sportfoglalkozásokat tartottam napi szinten és szabadidős programokat szerveztem. Az itt eltöltött idő és tapasztalat mind hozzájárul, ahhoz, hogy ma itt lehetek.
Ezért kérlek, forduljatok hozzám bizalommal. Várom kérdéseiteket.

Flow Sportegyesület

Miért hívtuk létre ezt az egyesületet? Mert szeretnénk a sport szeretetét, a benne rejlő FLOW érzését átadni mindenkinek.